سفارش طراحی

بهترین روش کم کردن حجم عکس در فتوشاپ

مقدمه

اگر حجم عکس های خود را قبل از آپلود در اینترنت کم نکنیم، مدت زمان زیادی را باید منتظر بمانیم تا تصویر ما آپلود شوند و این موضوع باعث می شود ما به سختی تصویری را در اینترنت منتشر کنیم و در صورت انتشار دادن آن نیز اگر سرعت بازدیدکنندگان کم خواهد شد و برای آنها غیر ممکن خواهد بود تا تصاویر منتشر شده را مشاهده کنند.

در این مقاله از سایت طرحی که با آموزش کم کردن حجم عکس در فتوشاپ با شما عزیزان هستیم. گاهی از اوقات برای شما پیش آمده تا نیاز داشته باشید حجم تصاویر خود را بدون اینکه افت کیفیت داشته باشند، کم کنید.

وبسایت‌هایی به صورت آنلاین حجم تصاویر شما را تا حد زیادی کاهش می‌دهند اما شما فقط با داشتن نرم افزار فتوشاپ همین کار را خیلی راحت و بدون صرف وقت و نصب نرم افزارهای گوناگون می‌توانید انجام دهید.

 

بهترین روش کم کردن حجم عکس بدون افت کیفیت در فتوشاپ

در این آموزش به بررسی کم کردن حجم عکس در فتوشاپ خواهیم پرداخت و با این کار حجم عکس بدون اینکه در کیفیت آن تاثیری بگذارد کاهش پیدا می کند و می توانید اندازه و فرمت تصویر را به مقداری که برای انتقال یا ذخیره نیاز دارید، دریافت کنید.

ما در این آموزش به نرم افزار فتوشاپ نیاز داریم البته ورژن نرم افزار زیاد مهم نیست چون تمام ورژن‌های فتوشاپ از این قابلیت پشتیبانی می‌کنند. به راحتی می‌توان گفت فتوشاپ بالاترین درصد فشرده سازی در بین همه نرم افزارهای موجود را دارد و نرم افزار فتوشاپ از همه فرمت‌های تصویر نیز پشتیبانی می‌کند.

 

برای کم کردن حجم عکس در فتوشاپ باید به روش زیر عمل کنید :

گام اول: نرم افزار فتوشاپ را اجرا کرده و تصویری که قصد کم کردن حجم آن را دارید را در نرم افزار فتوشاپ باز کنید( با فشردن همزمان کلیدهای ترکیبی Ctrl و O) و از منوی File سپس Export بر روی گزینه Save For Web کلیک کنید تا پنجره مربوط به تنظیمات این گزینه اجرا شود. یا همچنین می‌توانید با استفاده از کلیدهای ترکیبی Alt + Ctrl + Shift + S در کیبورد خود نیز وارد این پنجره شوید(همانند تصویر زیر)

 

 

گام دوم: ذخیره عکس با میزان کاهش حجم دلخواه مطابق تصویر زیر، هر فرمتی که برای عکس مدنظرتان می‌خواهید انتخاب کنید (فرمت jpg پیشنهاد می‌شود) و میزان کاهش حجم را هم انتخاب کنید (Medium پیشنهاد می شود) و بعد هم گزینه Save را بزنید و عکس را هر کجا که دوست دارید ذخیره کنید.

نکته: برای کاهش حجم بدون افت کیفیت قابل مشاهده، مقدار Quality را روی 60 به بالا تنظیم کنید.

 

 

به همین راحتی شما می‌توانید حجم تصاویر خود را به کمتر از نصف کاهش دهید، بدون اینکه کاهش زیادی در کیفیت تصویر اتفاق بیفتد. امیدواریم این آموزش مورد استفاده شما همراهان عزیز قرار گرفته باشد، چنانچه سوالی در این رابطه دارید می‌توانید در قسمت دیدگاه مطرح کنید.

 

ما را در اینستاگرام دنبال کنید!!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *